mandag 28. mai 2012

Siste fridag

God morgen fininger!

Dagen starter med en god frokost bestående av egg og iskaffe for min del. Viktig å få i seg litt næring selv om det er fridag, da orker man så mye mer. Thor jobber formiddag, så jeg starter dagen alene, men det er helt greit. Blir vasking og gnikking av bil i dag siden vi skal selge eller bytte den inn nå snart, og da er det jo litt greit å vise den fra sin beste side.  Trenger noe som kan komme seg litt bedre fram på vinterstid ettersom vi bor på landet. Er jo forsåvidt ok at det ikke er 30 + grader ute også når jeg må jobbe litt, men er nesten litt trist når det ikke er full sol lenger. Litt vemodig liksom, men tror nok dagen blir bra allikevel! Til dere andre som har pinseferie; nyt den siste dagen!

søndag 27. mai 2012

Søndag

Hei dere!
Denne helgen har vært så fantastisk! Ble hotellovernatting på en suite i Uddevalla fra i går til i dag og koste oss med sprudlevann i boblebadet før vi dro på "Melodifestival"- kveld hos noen venner. Selv om Norge ikke akkurat kunne sole seg i vinnerglansen, så kunne våre svenske venner feire med god grunn. Ekstra artig å være på besøk i Sverige når de gikk av med seieren.


Beklager dårlige bilder, men min vanlige følgesvenn har jo streiket så da må jeg bruke en annen en så lenge.

Da Thor og jeg kom hjem igjen til kjære Norge i formiddag, var vi litt flittige med hagen. Synes den gror igjen fortere enn vi klarer å få klippet og luket jeg. Flere som har det slik? Uansett så fikk vi gjort en del, og jeg har jo en fridag til i morgen, så da kan jeg fortsette. Er jo så herlig å tenke på at det ikke blir jobb før i overimorgen. Langhelg!


fredag 25. mai 2012

åååneeeeiiiii!

Min elskede nokiatelefon har streiket. Denne gang ser det ut som om det er på ordentlig også. Det betyr at jeg har mistet alle telefonkontakter, og for meg som omtrent ikke kan et nummer utenat er dette ganske så kjipt. (river meg i håret!) Unødvendig styr!

Jaja, sette meg ned og se en film før jeg tar kvelden. Gleder meg til morgendagen og Uddevalla med min kjære Thor <3 Det kan jo ikke bli noe annet en PERFEKT!

Ønsker dere en super pinsehelg!

onsdag 23. mai 2012

Onsdag

Hei dere!
Onsdag og midtukes allerede! Bar et par dager til, så er det helg igjen. Ah, elsker helg. Denne helgen blir intet unntak. Thor overrasket meg nemlig med overnatting på en suite i Uddevalla fra lørdag til søndag. Lykke <3 Skal bli så deilig med en liten miniferie bare han og jeg. Må ha verdens beste samboer som brått finner på slike ting. Elsker det!


Tok en liten tur til Halden sentrum nå i kveld etter jobb. Helt nydelig ved vannet. Blikkstille og jeg måtte bare sette meg ned og nyte litt <3

tirsdag 22. mai 2012

God kveld fininger!

Herlighet for en deilig tid dette er!
Nydelig sol, varme, blomster og sene kvelder. Jeg er så utrolig glad for at sommeren endelig er her, og setter pris på hver eneste dag vi får. Det ble en nesten to-timers ridetur etter jobb og det var så koselig. Fuglekvitter og lukten av granbar i skogen gir en så deilig følelse. Ikke minst det å føle at man spiller på samme lag som hesten man sitter på. Føle hver bevegelse på dette utrolige dyret som tar seg gjennom alt fra små bekker til steinete bakker.


bilde:google 



mandag 21. mai 2012

Helt fantastisk

Håper dere har hatt en like fin start på uken som meg. Sol og 20 grader gjør virkelig noe med humøret! Kjempedeilig!
Her er lille Elvis som kom hjem til oss i går. Han er en skikkelig hjerteknuser <3
Grillmat til middag er en selvfølge på sommerkvelder som dette. Og etter en økt med pilates, smakte det ypperlig.
Vi har i lengre tid lurt på hva slags små lorter som lå rundt i hagen vår. Var redde for at det kunne være rev eller noe slik, siden vi bor på landet, men tror du ikke at det kom et lite pinnsvin gående i går kveld! Får flashback fra barndommen når jeg ser disse vakre dyrene. Da hadde vi nemlig pinnsvinfamilie boende under trappa <3

søndag 20. mai 2012

Egg & hønedag

Denne dagen har bare flydd av sted og jeg har nytt hver eneste time. Siden det var egg og hønedag på Borgen gård, tok Thor og jeg turen dit etter frokost for å sjekke ut gårdslivet.
Så mange vakre små kyllinger! Ble jo nesten forelsket i de søte små nøstene som gikk rundt og "pippet". Det var mange forskjellige hønseslag til utstilling og salg av både kyllinger og verpeegg, og raseduer i mange varianter. Askim og omegn kaninavlsforening hadde også med seg noen nydelige kaniner som de viste frem. En skikkelig god start på dagen med masse hyggelige folk.

Mohairgjeiten Dagfinn var en populær fyr for både store og små.

Etter gårdsbesøket ble det en tur i stallen hvor jeg hadde en liten treningsøkt med Lucy.


Jo! Vi har fått en liten kanin i hagen vår! En vakker grå herremann som vi har gitt navnet Elvis. Han ble funnet for noen måneder siden hoppende midt ute på gata! Han ble selvfølgelig meldt funnet, men ingen har vist interesse for han. Nå som det er så fin temperatur ute, så har han fått kommet til oss <3 Håper han vil trives på Aasli.

lørdag 19. mai 2012

Morgenfugl









Morgenstund har gull i munn!


Tidlig på'n i dag. Litt over åtte spratt jeg opp og gikk ut og vasket bil. Trøtt i trynet og sur vind ute, men jeg var allikevel ved godt mot.


Med skinnende rein go'bil møtte jeg resten av gjengen i Redzone Racing. XtremeCar.no hadde nemlig åpen dag med mye moro, så da møtte vi opp med glisa våre.



Folka i XtremeCa.nor skuffet ikke. Med artige konkurranser som desibelkonkurranse og hvem som kunne skifte hjul fortest, var det god trøkk og masse folk og stemning. Skjemte oss bort med give-aways gjorde de også. Genser, topper og annet småsnacks er alltid gøy.

Nå er jeg så utrolig sliten. Har krøpet opp i sofaen med en god cappuchino og pledd. En lang dag ute tar på ganske mye faktisk. Håper dere alle har en fin kveld <3

torsdag 17. mai 2012

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen alle samen!
Håper dere har en fantastisk 17.mai med masse is, kos og venner. For vår del blir dagen stille og rolig her hjemme på Aasli. Var på 16.mai fest i går kveld, med gode venner og god drikke. Tror vi var hjemme i 4-5-tiden i morges! Det tyder på en vellykket aften. Flagget vaier i vinden og nå skal vi hygge oss litt ute i hagen.

Koselig med løvetannblomster som møter deg når du går ut av døra.

tirsdag 15. mai 2012

Blown away!

God kveld!
Nå er det straks leggetid på denne jenta. Etter et par netter med dårlig søvn, (ja det har vært sykt med vind og det føltes som om jeg lå oppi en svaiende trehytte da det blåste som verst ute!)er jeg fullt bestemt på at denne natten skal bli perfekt. Må jo lade opp til i morgen. Da er det nemlig 16. mai og vi er bedt bort på mafia-fest med gode venner. Gleder meg masse, men har ennå ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg!!!!! Hjelp?

lørdag 12. mai 2012

Superdigg!

Så utrolig deilig dag dere! Har akkurat kommet inn fra utekos i solen. Må nyte den helt til den går ned nå som den endelig skinner!
Været stråler og humøret er på topp. Litt trøtt etter gårsdagens strabaser da, men ellers bra. Blir en rolig kveld i dag gitt. 

Vi var på jubileumsfeiring med jobben til Thor i går. 100 år ble bedriften og dette ble selvfølgelig feiret med stor iver. Med deilig 3 retters middag og avslutning i baren, ble dette en særdeles vellykket kveld. Storkoste oss med hyggelige mennesker til langt på natt.


Kos dere i helgen!

tirsdag 8. mai 2012

Trodde jeg skulle stryke med et øyeblikk!

Ser dere hva dette er? Joda, det er en steinsprut! Jeg er fortsatt skjelven nå etter å ha vært hjemme i nesten en time. Var på vei hjem fra jobb og ante fred og ingen fare. Tror til og med at jeg satt og sang for meg selv til radioen da det brått smalt noe veldig rett i fronten på bilen. Det var en stor lastebil som kjørte i motsatt felt og ned fra den bilen kom det en stein hardt i frontruta mi.
Jeg ble faktisk livredd et øyeblikk. Godt jeg ikke har et dårlig hjerte for da tror jeg det hadde vært slutt. Tror pulsen min steg betraktelig i det smellet kom. Enda godt ruta holdt!

Det passer så utrolig dårlig at det skjedde nå. Greit at man har forsikring, men det er fortsatt ikke gratis å bytte rute. Og nå har jeg to biler jeg må få gjort det på.  Yay......Hopper av glede..

Nå har himmelen åpnet seg her også og vannet strømmer ned utenfor. Heldigvis har jeg tak over hodet, og noen solstråler som gjør dagen lysere. Fikk knipset noen bilder av de ute blant vårknoppene rett før det mørknet til.


Snart blir det jordbær <3

mandag 7. mai 2012

Morgenfrisk

God morgen finiger!
Har sovet så utrolig godt i natt <3 Superdeilig med netter som dette!  Følte meg helt i svime da klokken ringte meg opp halv ni, men klarte å karre meg ut av senga og inn i tøflene. Var noen ivrige kattepuser som var veldig glad for å bli sluppet ut også. Nå skal jeg nyte en deilig kopp cappuchino, før jobben venter. Ønsker dere en herlig dag!

Brrrrrr!


Det ser så fantastisk deilig ut utenfor, men fy så kjøling et er om dagene nå! Var på kurs i natural horseman ship med Lucy i går. Ille moro! Lærte masse begge to og storkosa oss. Føler vi begynner å få ganske bra samhørighet nå.

I dag er jeg så rosa i ansiktet! Hadde på solkrem, men var vel ikke nok når det var sol og vi var ute i hele går. Får lide litt for moroa.

Nå kommer snart min kjære hjem fra ettermiddagsskift så da blir det en liten middag før sengetid. Det hadde jo vært hyggelig om det snart kom litt varme ute. Lengter etter sommer!

tirsdag 1. mai 2012

Sunkissed!

 Fantastisk dag!
1. mai betyr Østfoldmønstring for veteranbiler i Østfold og der hadde også vi med "gatebiler" en egen liten avdeling for å vise mangfoldet av bil i nærmiljøet. Det har vært strålende sol i hele dag og har kost meg kjempemasse. Nøt godværet og merket nesten ikke at jeg ble skikkelig rosa både i ansiktet og på armene. Ser ut som en liten gris på de stedene som har vært utsatt for sola i dag. Haha. Må huske på å bruke mer solkrem neste gang jeg skal være ute i så mange timer. Smurte meg i morges, men holder jo ikke i så lang tid selv om solfaktoren var høy.


Lucy koste seg også i det fine været og ble nesten litt furten da ho skjønte at vi måtte trene litt på ridebanen. Men når vi kom i gang forstod hun at det ikke var så ille allikevel. Økten gikk ganske så bra og ser fremgang i treningen.


Nå sitter jeg som slakt i sofaen og skal nyte litt tv-titting før senga. I morgen er det tilbake til hverdagen!